Лидерът в Югоизточната Трета лига Черноморец 1919 (Бургас) остана изненадващо

...
Лидерът в Югоизточната Трета лига Черноморец 1919 (Бургас) остана изненадващо
Коментари Харесай

Чиликов изненадващо напусна Черноморец

Лидерът в Югоизточната Трета лига Черноморец 1919 (Бургас) остана изненадващо без треньор, откакто Георги Чиликов е напуснал поста. За момента няма публично удостоверение от двете страни. Ясно е обаче, че Черноморец 1919 ще бъде воден от помощниците му Владимир Вълчев и Любомир Божинов в утрешното домакинство против Верея в 8-ия кръг.

Напускането на Чиликов е извънредно изненадващо, защото Черноморец е на върха на класирането с 5 победи и две равенства и към момента не е позволил гол. Черноморец е един от двата тима в първите три равнища, който е със суха мрежа. Отделно от това, тимът господства във всички мачове и от мач на мач играе все по-добре.

Черноморец има проблеми със стадиона, който е под контрола на комерсиално сдружение. Завишеният наем е проблем, само че алтернативата да се играе на дребното стадионче в квартал Долно Езерово не се приема по никакъв начин добре от огромна част от почитателите и от обществеността. Мнозина от тях считат, че сходно решение би било голям удар по цялостното развиване на клуба, предава sportal.bg.

Напускането надали е подбудено от оферта от различен клуб, защото единствено преди три седмици Чиликов потвърди лоялността си към " акулите ", откакто отхвърли оферта да се реалокира в Спартак (Варна). Благодарение на него в тима се върнаха локални играчи с доста съществени качества за тази група като Венелин Филипов, Стойчо Атанасов, Петър Патев, Павлин Чиликов, Олджай Алиев. За върха на офанзивата дойде Григор Долапчиев, който в първите 7 мача вкара 10 гола и се трансформира в главно острие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР