Лидерът в Серия А Интер постигна категорична победа над Монца

...
Лидерът в Серия А Интер постигна категорична победа над Монца
Коментари Харесай

Интер прегази Монца с 5:1 и дръпна с 5 точки

Лидерът в Серия А Интер реализира безапелационна победа над Монца с 5:1 като посетител в 20-ия кръг. Нерадзурите имаха потребност от единствено четвърт час при започване на срещата, с цел да си обезпечат триумфа. Головете за 0:2 вкараха Хакан Чалханоглу и Лаутаро Мартинес.

Чалханоглу и Мартинес вкараха по едно попадение и след почивката. Аржентинският нападател означи от дузпа своя 18-и гол за сезона и е едноличен лидер в класирането на голмайсторите. Френският национал Маркюс Тюрам, който даде асистенция за третото попадение с пета, осъществя последния гол за Интер в 88-ата минута.

Матео Песина вкара почетното попадение за Монца. През първата част различен негов гол не бе зачетен поради състояние на засада.

„ Работихме добре след сложната победа над Верона (2:1). Беше значимо да спечелим против първокласен тим “, сподели Чалханоглу след триумфа.

След 16-ата си победа за сезона Интер към този момент има 5 точки задатък на върха пред. Бианконерите имат и мач по-малко – във вторник против Сасуоло.

Отборът на Симоне Индзаги отпътува за Саудитска Арабия, където ще се бори за Суперкупата на Италия против тимовете на Наполи, Лацио и Фиорентина в интервала 18-22 януари. Следващият мач на Интер в Серия А е точно против четвъртият Фиорентина след две седмици.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР