Лидерът в италианската Серия А Интер продължава да крачи уверено

...
Лидерът в италианската Серия А Интер продължава да крачи уверено
Коментари Харесай

Походът на Интер към титлата продължи с минимален успех като гост на Болоня

Лидерът в италианската Серия " А " Интер продължава да крачи решително към купата, откакто в 28-ия кръг се добра до най-малък триумф с 1:0 при гостуването си на една от приятните изненади на сезон Болоня.

На стадион " Ренато Дал`Ара " " нерадзурите " започнаха по-добре дуела и в откриващите 20 минути пред Лаутаро Мартинес и Николо Барела се откриха положителни шансове да открият резултата, само че вратарят Лукаш Скорупски се регистрира с две значими намеси.

От другата страна пък първият случай, в който неговият сътрудник Ян Зомер трябваше да се намесва пристигна след отдалечен изстрел на Люис Фъргюсън, само че опитният пазач внимаваше и мазета.



Така се стигна до 37-ата минута, когато германецът Ян Бисек беше пропуснат в наказателното поле от защитата на домакините и това му разреши да засече с глава центрирането на Алесандро Бастони, с цел да даде задатък на своя отбор с удар от границата на вратарското поле.

През второто полувреме " червено-сините " потърсиха изравнителното попадение, само че ударите им бяха или неточни, или отразявани от швейцарецът Зомер, който резервира вратата си суха и оказа помощ за крайната победа на Интер.

С нея футболистите на Симоне Индзаги събраха 75 точки и краткотрайно се откъснаха на 18 пред втория Ювентус, до момента в който Болоня резервира 4-ата позиция с 51 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР