Лидерът в бразилското първенство Фламенго, както и другите отбори от

...
Лидерът в бразилското първенство Фламенго, както и другите отбори от
Коментари Харесай

Политик от Рио де Жанейро поиска забрана на ВАР в щата, защото отнемал радостта на публиката от играта

Лидерът в бразилското състезание Фламенго, както и другите тимове от град Рио де Жанейро, може и да не разчитат повече на помощта на видео-асистент-реферите (ВАР), в случай че предлагането на локален сърдит политик получи поддръжка в локалния парламент. Депутатът от локалния парламент Антонио де Асеведо желае да забрани потреблението на ВАР в щата Рио де Жанейро, тъй като унищожава удоволствието от играта.

" Футболът носи наслада на хората, а ВАР скапва цялото наслаждение, споделя локалният народен представител, прочут с прякора си Зико пред организация Ройтерс. " Ние знаем по кое време ще стартира мача, само че не знаем по кое време ще приключи, тъй като никой не е наясно какъв брой пъти ще се търси помощта на ВАР. Головете падат във вратите и ние би трябвало да чакаме, преди да се зарадваме. Това няма нищо общо със същността на футбола. "

Неговото предложение, което ще бъде препоръчано в комисия преди да излезе за гласоподаване в пленарна зала, е да се забрани потреблението на ВАР във всички публични мачове на територията на щата Рио де Жанейро, включително и на локалните грандове Фламенго, Ботафого, Флуминензе и Васко да Гама. А макар че е адаш в прозвището на легендата Зико, който е най-великият състезател в историята на Фламенго, Де Асеведо е почитател на локалния противник Васко да Гама. Той прецизира, че предлагането му не е в съгласие с нито един от локалните клубове, само че е подбудено от желанието на същинските почитатели. " Когато мачът свърши, всички приказват единствено за ВАР. Това обикновено ли е?, " пита депутатът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР