Лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин МарешкиВеселин

...
Лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин МарешкиВеселин
Коментари Харесай

Марешки поздрави всички български фармацевти по повод професионалния им празник

Лидерът на "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 поздрави всички български фармацевти във връзка професионалния им празник през днешния ден, заяви партийният пресцентър.

По мотив Еньовден водачът на "Воля " е поздравил своите сътрудници фармацевти за стоицизма, смелостта и професионализма им, демонстриран във времето на пандемия от ковид. "Вие, също сте герои от първа линия в битката с ковид ", е декларирал Марешки, представен от пресцентъра на партията.

Веселин Марешки: Поклон пред вас, български учители!

Марешки е подчертал ролята на аптекарите, които по думите му, най-добре виждат напъните и лишенията на хората във време на тестване.

"Вие сте тяхната вяра за здраве и съпричастност. Бъдете все по този начин положителни хора, които са подготвени да оказват помощ. Защитавайте с чест престижа на вашата благородна специалност ", е декларирал Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 във връзка празника, представен от пресцентъра на "Воля ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР