Лидерът на Възраждане“, преминал през цяла плеяда парии, преди да

...
Лидерът на Възраждане“, преминал през цяла плеяда парии, преди да
Коментари Харесай

Костя Копейкин пази ГЕРБ! Помни кой го назначи на работа

Лидерът на „ Възраждане “, минал през цяла плеяда парии, преди да си направи своя, атакува военачалник Атанас Атанасов и Ивайло Мирчев, които  желаеха оставката на шефът на следствието Борислав Сарафов поради тежките разминавания в оповестената информация за случая с колата на основния прокурор Иван Гешев.

 Костадин Копейкин мина през много партии, преди да си направи своя фамилна

Костадин Костадинов бе един от първите, които оповестиха случая за „ атентат “ и „ опит за ликвидиране на основния прокурор “.

Костадинов скоро ги нападна.

Реклама

„ Не е фотошоп. Според мен пиара на Доносническа България несъмнено е направил идеологическа измама в тила на стожерите на демокрацията с тази ненадейно добра композиция сред Льо пти Женерал и Иво Свирчев:) “, написа Костадинов във Facebook.

Миналата седмица пък Манол Пейков от Демократична България се подигра на Костадинов поради достолепието му, като го назова „ късопишков “.

Любопитно е, че военачалник Атанасов не за първи път е обект на сходни офанзиви. Предният път това направи Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка от ГЕРБ, който го назова „ гном “ в Народното събрание.

Прави усещане, че  Костадин Костадинов в никакъв случай не си е разрешавал насмешки и обиди във връзка с нито един представител на ГЕРБ, а локалната му конструкция във Варна от дълги години работи съвършено с тях в общинския съвет.

Именно от ГЕРБ той бе назначен за шеф на музея в Добрич, очевидно помни на кого дължи кариерата си.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР