Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че действащото управлението на

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че действащото управлението на
Коментари Харесай

Костадинов: Депутати от БСП ще гласуват срещу правителството

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов съобщи, че настоящото ръководството на страната би трябвало да завърши.  

„ Вместо да не престават мъката, в случай че имаха чест и достолепие в ръководството, до момента трябваше да са си подали оставката и да отидем на нови избори наесен. Това е единственият метод да прекратим политическата рецесия, в която ни вкара това некадърно и корумпирано държавно управление ", акцентира той пред „ България он еър “.

Костадинов чака денят на гласуването на вота на съмнение да премине обикновено. А по думите му ръководещите са почнали да показват все по-голяма надменност.

„ Изпускайки болшинството, започнаха да си изпускат и нервите, вследствие на което станахме очевидци на доста грозни подиуми и цинични реплики “, уточни водачът на „ Възраждане “.

Костадинов показа съмненията си, че депутати от Българска социалистическа партия ще гласоподават против държавното управление. „ Надявам се, че в Българска социалистическа партия въпреки всичко са останали двама-трима народни представители, които да създадат по този начин с вота си, че да оправдават частично тази партия “, означи водачът на „ Възраждане “.

И добави, че на идващите парламентарни избори Българска социалистическа партия ще има съществени проблеми с влизането в Народното събрание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР