Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов прогнозира на брифинг във Варна,

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов прогнозира на брифинг във Варна,
Коментари Харесай

Костадинов във Варна: Няма да бъде съставено правителство

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов предвижда на брифинг във Варна, че няма да бъде формирано държавно управление, тъй като това би довело до тежки електорални последствия за партиите -участничк, съобщи БНР.

" Дори ГЕРБ няма да бъде пощадена, тъй като, повярвайте ми, колкото и да е следен вотът в тази партия, въпреки всичко има част от хората, които не желаят взаимоотношения с групировка като коалиция " Сорос – Донос ". В този съответен случай има 2 разновидността - или вършат едно групово огромно политическо самоубийство, което е невиждано в най-новата ни история, или отиваме на нови избори ".

Костадинов повтори, че със заложения от служебното държавно управление бюджетен недостиг България няма да бъде призната в еврозоната.

" С този недостиг би трябвало да забравим за каквото и да било влизане в еврозоната за идващите няколко десетилетия. Това са екзотични, нездравословни хрумвания и най-важното - опити на фона на доста тежкото положение на обществените финанси в страната ".

Костадинов дефинира ръководството на Варна като пагубно и упрекна за това кмета Иван Портних, който, по думите му, се пробва да трансферира отговорността за това на отстранения от служба основен проектант Виктор Бузев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР