Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов написа гневен пост срещу медиите,

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов написа гневен пост срещу медиите,
Коментари Харесай

Костадинов скочи гневен заради извънредните емисии: Отразяват кралицата! А ако стане нещо с президента?!

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов написа ядосан пост против медиите, тъй като са излъчили изключителна емисия за гибелта на кралица Елизабет Втора. Той прави прилика какво би станало, в случай че почине президентът на България дали непознатите малките екрани ще излъчат ексклузивен репортаж.

„ Някой може ли да ми изясни за какво гибелта на непознат държавен глава би трябвало да е мотив за изключителна емисия вести по всичките ни „ национални “ малките екрани? Ако, недай си боже, нещо стане с българският президент, дали ще има изключителна централна емисия вести по ББС, по какъв начин мислите?

Нямам думи за чуждопоклонничеството в нашата страна… “

По-късно той написа нов пост:

„ Преди 1989 година гибелта на всеки общоприет секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз на Съюз на съветските социалистически републики ставаше мотив за изключителни излъчвания на новините, погребенията им се предаваха онлайн, а в страната ни се обявяваше печал. Тъй като времената и метрополиите се менят, само че нравите и блюдолизците не, няма да се учудя в случай че видя същото и у нас в този момент, след гибелта на британската кралица.

Впрочем първото нещо с изключителните излъчвания вести към този момент го видяхме, а освен това медийната вакханалия занапред се развихря. В този ред на мисли, единствено си представете на какво ще станем очевидци, в случай че нещо се случи с Байдън. Просто не ми се мисли…

И още нещо. Преди няколко месеца в Япония убиха най-дълго управлявалият там министър-председател – Шиндзо Абе. Япония е велика икономическа мощ, доста уважавана страна, имаме обичайни, въпреки и не доста дълбоки връзки, никага не сме имали спорове, даже сме били съдружници по време на Втората международна война. Това трагично събитие не стана мотив за изключителни излъчвания на централните вечерни вести по нашите малките екрани. Изводите оставям на вас. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР