Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов изрази публично недоволството си от

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов изрази публично недоволството си от
Коментари Харесай

Костадинов изригна публично, отправи тежка закана към Цънцарова: Това е нарушение! Неделя обещавам…

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов изрази обществено недоволството си от следващата провокация на журналистката Мария Цънцарова против партията.
По думите му, такива провокации се правят непрестанно и явно няма да спрат.
„ Наистина ми пристигна до гуша да бъдем клеветени както аз, по този начин и Възраждане. Поисках право на отговор от БиТиВи и този път аз персонално ще отида в неделя, с цел да задавам въпроси на журналистката. Гледайте ме! Обещавам, че ще бъде забавно “, написа той в профила си във Facebook.
Публикуваме цялостния текст на коментара му без редакторска интервенция:
Поредна провокация против „ Възраждане “ от страна на Цънцарова и нейните посетители. Такива провокации се правят непрестанно и явно няма да спрат.
Радвам се, че въпросът идва тъкмо от БиТиВи, защото малкия екран при започване на предходната година също оповести персонални данни на народни представители в репортаж, квалифициран от Мария Цънцарова. До тези данни журналистката беше достигнала в нарушаване на закона благодарение на здравно лице.
След установяването на това нарушаване Комисията за отбрана на персоналните данни наложи санкция на индивида, който беше дал тези данни на журналистката. Парадоксът е, че здравното лице е злоупотребило с персоналните данни на десетки членове на „ Възраждане “ и хора, свързани с тях, а е санкционирано с едвам 500 лева Припомням ви, че публицистите имат право да събират информация от разнообразни източници, само че все пак не стоят над закона, който е идентичен за всички.
Наистина ми пристигна до гуша да бъдем клеветени както аз, по този начин и Възраждане. Поисках право на отговор от БиТиВи и този път аз персонално ще отида в неделя, с цел да задавам въпроси на журналистката. Гледайте ме! Обещавам, че ще бъде забавно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР