Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов анонсира коя е датата, на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов анонсира коя е датата, на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов със закана: 12 януари е добра дата за възмездие

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов анонсира коя е датата, на която заплаши, че ще подвига револция и ще щурмува Народното събрание поради COVID-ограниченията и документа. В пост в обществената мрежа той анонсира, че е избрал датата 12 януари.

" Няма смисъл от повече непотребни приказки. Казали сме всичко, което има да се споделя - време е да се работи. В този ред на мисли 12 януари ми се коства добра дата за началото на нашето отмъщение над нарушителите ", написа Костадинов.



Той настоя още държавното управление да затвори границите за западни страни с взрив на болестта. Той обаче прецизира, че би трябвало да се позволяват сънародниците ни, които желаят да се приберат в България.

" Преди седмица мин.-председателят Кирил Петков се закахъри, че страната ни можела да се трансформира в ковид-гето, поради ниския % имунизирани хора. Само че статистиката сега демонстрира напълно друго нещо - при нас случаите понижават всеки ден, до момента в който в Западна Европа, където повече от 80% са имунизирани, грипът още веднъж избухва. Това, несъмнено е обикновено за грипа по това време на годината, само че въпреки всичко да не се отбивам:) ", установи водачът на " Възраждане ".

" Ето за какво през днешния ден Възраждане ще изиска от държавното управление да затвори границите на България за жителите на ковид-гетата Франция, Нидерландия, Англия и други сходни свръхваксинирани концлагери. Изключение ще се прави единствено за български жители, които желаят да се изтеглят от тези заразни гета и да се приберат на несъмнено място в Родината ", упорства Костадинов.

Той разкрива още, че не има вяра министър председателят Кирил Петков да го направи, само че било значимо българските жители да видят какво би трябвало да направи един ръководещ.

" Ясно ми е, че Петков това няма да го направи, само че въпреки всичко сме длъжни да го предложим, с цел да знае нашият народ какво би сторил един български ръководещ, в случай че зависеше единствено от своите гласоподаватели и следваше единствено българските ползи, а не зависеше от непознати посолства и не изпълняваше непознати заповеди ", упреква още водачът на " Възраждане ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР