Лидерът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев се надява отборът да

...
Лидерът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев се надява отборът да
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Цялото внимание е насочено към дъщеря ми, всичко друго е на втори план

Лидерът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев се надява тимът да успее да се класира в призовата тройка и да откри място в евротурнирите. Полузащитникът се намира в отлична форма от началото на сезона и с 12 гола е лидер при голмайсторите в efbet Лигата.

" Ако успеем да влезем в призовата тройка и да се класираме за евротурнирите, ще е най-хубавият свършек на сезона. Почти постоянно съм играл като отбранителен полузащитник. Моята задача на терена не е да въвеждам голове, това не ми е фикс концепция, само че се веселя, че сега отбелязвам и оказвам помощ да сме в челото на класирането. Не подценяваме и Купата на България, това е най-прекият път към трофей и ще опитаме да стигнем допустимо на първо време в този шампионат ", сподели Чочев на конференция през днешния ден.

В миналия 12-и кръг Чочев вкара два гола и добави асистенция за успеха над Локомотив Пловдив с 3:1, за което бе определен за Играч на кръга. Наскоро халфът стана и татко на момиченце и не крие, че бащинството му дава в допълнение мощ.

" Доста по-различен е животът към този момент, може би съм по-отговорен, цялото ми внимание е ориентирано към моята дъщеричка, всичко друго е на втори проект. Може би имам спомагателна мощ от нея ", сподели Чочев.
 Любо Пенев ще приказва пред медиите в събота
Любо Пенев ще приказва пред медиите в събота

Преди срещата сред ФК ЦСКА 1948 и Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР