Лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви в кулоарите на НС,

...
Лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви в кулоарите на НС,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Протестните партии да се успокоят

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова съобщи в коридорите на Народно събрание, че е редно да има диалози.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия доста добре знае мястото си и не си прави някакви илюзии и прикани протестните партии да се успокоят.

Корнелия Нинова изрично сподели, че условия не слага Българска социалистическа партия преди да бъде връчен мандатът на партията.

Третият мандат е сериозен, безконтролно е да се вършат избори до дупка. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание, съобщи " Фокус ".

Според нея " Демократична България " не престават с неприятния жанр, който ни е довел до тук. " Призовавам ги, защото третият мандат е сериозен, да се успокоят, да не предпоставят нещата, да не слагат условия авансово ", сподели още Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че би трябвало да стартират нормалност и диалози. " Разбираме тежестта си. Имаме 36 депутата, не можем сами, не демонстрираме надменност, не слагаме условия ", сподели още Корнелия Нинова.

Според нея е безконтролно да се вършат избори до дупка, изключително в случай че се гласоподава през есента в развилняла се Коронавирус, обществена и икономическа рецесия. " В такава обстановка още веднъж да вършим избори, е безконтролно, изключително при съвпадане с президентски ", сподели още Корнелия Нинова.

Ливерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори и на въпрос дали поддържа Румен Радев. " Разбира се, и за това има решение на нашия групов орган - Националния съвет ", съобщи още Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР