Лидерът на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български

...
Лидерът на  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ако в Nexo бяха ходили хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина

Лидерът на " " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в разяснява случая с следствието на криптобанката Nexo.

В изявление, излъчено във Facebook Трифонов съобщи, че съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев бил непосредствен с шефовете на Nexo и " всеки ден ходил в офиса им, с цел да ги поучава ". Твърди, че и различен народен представител и член на Политическа партия - Настимир Ананиев - имал общи компании с разследваната компания:

" Днес излезе, че тая банка за крипотвалута, която се проверява от няколко американски щата, е една пирамида и става въпрос за 90 и какъв брой милиарда $. Настимир Ананиев има общи свързани компании, Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били доста близки и ги съветвал, само че всички си траят. Ако бяха хора, свързани с " ", това щеше да е първа вест ", позволи Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

Днес прокуратурата и полицията нападнаха офисите на криптобанката Nexo, която работи от територията на България и оперира с криптовалута в огромни мащаби. Акцията е след сигнали от Съединените щати, че компанията е забъркана в данъчни измами за над 90 милиарда $ и нарушение на глобите против Русия.

От Nexo пък обявиха в своя позиция пред Българска национална телевизия, че и досега не са им показани публични документи, които еднопосочно да посочат искания към тях. Твърдят, че акцията е излишно показна, че проверяващите не са се легитимирали, както и че част от чиновниците им са арестувани, а към някои от тях е проявено принуждение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР