Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е екзекутирал свой

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е екзекутирал свой
Коментари Харесай

Ким Чен Ун екзекутирал генерал, като го хвърлил в...

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е екзекутирал собствен военачалник, като го е дал за храна на пирани. Заповедта за неговата гибел пристигнала, защото генералът възнамерявал прелом.

Ръцете и тялото на жертвата били нарязани с нож преди да бъде хвърлен на пираните.

Източници обявиха, че не е ясно дали генералът е бил погубен от рибите, умрял е от раните си, или се е удавил.

Ким има голям аквариум с рибите в един от своите президентски дворци резиденция Ryongsong. Поръчал го като ново спомагателно средство за развиването на методите за екзекуция, твърди " Дейли остарял ".

Изследователите имат вяра, че посредством методите за екзекуция ще изплашен евентуални заговорници. Смята се, че са взаимствали концепцията с пираните от кино лентата за Джеймс Бонд от 1977 година " Шпионинът, който ме обичаше ", в който злодеят Карл Стромберг убива своите съперници, като ги хвърля в аквариум, цялостен с акули.

В аквариума на Ким плуват няколкостотин пирани, импортирани от Бразилия. Те имат извънредно остри зъби, с които са способни да раздерат човек за няколко минути.

Други способи за екзекуция са ликвидиране с противотанково оръжие, мятане като храна на тигри, обезглавяване или изгаряне на пандизчиите с огнехвъргачки.

Откакто през 2011 година севернокорейският водач пое властта, се счита, че е наредил гибелта на 16 старши съветници. Стотици жители също са убити.

Сред жертвите са началникът на армията, шефът на Централната банка на Северна Корея и посланиците на Куба и Малайзия.

През 2016 година, съгласно изказвания, министърът на образованието в Северна Корея Ким Йонг Джин е бил екзекутиран посредством разстрел поради неприятно отношение.

Източник от английското разузнаване декларира: " Ким ръководи посредством боязън. Много врагове на страната се екзекутират обществено. Той желае всеки да знае, даже и най-приближените му, че са изложени на риск да умрат по изключително непосилен метод, в случай че ги заподозре в изменничество ".

" Екзекутирал е даже членове на фамилията, както и висши държавни чиновници, тъй като не пляскали задоволително мощно по време на една от речите му ".

Източникът прибавя: " Използването на пирани е типичен Ким. Той цели да употребява страха и ужаса като политически инструмент ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР