Лидерът на СДС Румен Христов и лидерът на софийската организация

...
Лидерът на СДС Румен Христов и лидерът на софийската организация
Коментари Харесай

СДС-Варна, номинира Румен Христов и Антон Койчев за евролистата

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и водачът на софийската организация доктор Антон Койчев са варненските номинации за евролистата на синята партия, реши Градският съвет на СДС-Варна.

Самостоятелното присъединяване в евроизборите е първи вид, а не избавителен пояс, удостовери поддържаната от три години позиция на сините край морето ръководителят на варненската организация доктор Янко Станев.

В случай, че Народно събрание на Съюз на демократичните сили одобри съдружен вид, варненските представители в Народно събрание да гласоподават в следната поредност:

-формат Европейска национална партия,
-формат по консервативно-патриотичния модел, записаха в друго решение членовете на синия актив във Варна.

На съвещанието беше одобрен и графикът за работа на регионалния избирателен щаб за европейския избор през май. Щабът ще се оглавява от регионалния ръководител на Съюз на демократичните сили, регионалния секретар и членове – ръководителите на общинските организации от региона.

Друга тематика в дневния ред на съвещанието бяха идните през есента локални избори. Там СДС-Варна, не отстъпва от кардиналната си позиция за независимо присъединяване. Решено бе Съюз на демократичните сили да издигне или поддържа кандидатура за кмет на Варна и районни кметове още веднъж в ЕНП-формат. Утвърдени бяха имената на общинския избирателен щаб за Местни избори 2019, както и местоположението на щабовете в петте региона на Варна. За ръководител на щаба беше определен Камен Харизанов.

До 30 март СДС-Варна, ще е подготвена с проектолистата си за общински съветници. Поредното нареждане на претендентите ще бъде направено посредством система от критерии и отворени вътрешни избори. Те би трябвало да бъдат извършени не по-късно от месец май, а окончателното одобряване на листата да завърши до месец юни.

Очертани бяха и главните съставни елементи на акцията – методическият метод лице в лице, новаторски медийни технологии, посредством които да се търси електорална поддръжка за решение на съответни въпроси на Варна и варненци, обвързани с съответни периоди, както и политическия модел „ Европейски жители с европейски приходи ”./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР