Лидерът на руския регион Чечня Рамзан Кадиров каза в понеделник,

...
Лидерът на руския регион Чечня Рамзан Кадиров каза в понеделник,
Коментари Харесай

Кадиров се гордее със сина си, пребил затворник, запалил Корана

Лидерът на съветския район Чечня Рамзан Кадиров сподели в понеделник, че се гордее със сина си Адам, който преби пандизчия, упрекнат в изгаряне на Корана, предава " Ройтерс ".

Кадиров разгласява мненията в Telegram, съпроводени от клип, в който се вижда по какъв начин млад мъж удря с юмруци и рита различен мъж , сгънат на стол, преди да го събори на пода и да го удари по главата.

Чеченският водач, който се показва като безсърдечен съдружник на президента Владимир Путин, сподели, че пуска видеото, с цел да позволи всевъзможни подозрения дали случаят, за който беше обявено за първи път предишния месец, в действителност се е случил.

" Той го победи и постъпи вярно ", сподели Кадиров.

" Без пресилване, да, гордея се с постъпката на Адам " , сподели той, добавяйки, че почита момчето за това, " идеали на възрастен за чест, достолепие и отбрана на своята вяра ".

Затворникът Никита Журавел се оплака от нападението на съветския омбудсман по правата на индивида, която сподели предишния месец, че е отнесла въпроса до своя сътрудник в Чечня.

46-годишният Кадиров ръководи Чечения с желязна ръка , откогато стана президент през 2007 година, следвайки стъпките на татко си Ахмат, който беше погубен при бомбен гърмеж през 2004 година Той се радваше на обилно финансиране от Путин за възобновяване на най-вече мюсюлманския район, който пострада опустошаване в две войни след разпадането на Съветския съюз, когато той се опита да се откъсне от контрола на Москва.

Кадиров дава все по-голяма гласност на тримата си синове младежи, които сподели предходната година,  във войната в Украйна . Степента на действителното им присъединяване в някакви бойни дейности не е ясна.

Най-големият, Ахмат, беше сниман с Путин в Кремъл през март , подхранвайки слуховете, че е подготвян за правоприемник на Кадиров.

Здравето на Кадиров е обект на интензивни спекулации, като този месец се появиха клюки, че той е мъртъв или в кома. Миналата седмица той разгласява обява в Telegram, в която споделя, че е добре и повода да пътува до московска болница е да посети леглото на болен чичо.
 Украйна се съмнява, че Кадиров е здрав
Украйна се съмнява, че Кадиров е здрав

Не има вяра в оповестените в неделя негови изказвания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР