Лидерът на рок групата Black Sabbath“ - 74-годишният Ози Озбърн

...
Лидерът на рок групата Black Sabbath“ - 74-годишният Ози Озбърн
Коментари Харесай

На 74 години е, но не може да напусне играта: Аз съм едно улично куче!

Лидерът на рок групата " Black Sabbath “ - 74-годишният Ози Озбърн съобщи, че ще се завръне на сцената, откакто през февруари разгласи, че ще приключи кариерата си, заяви " Metal Hammer “.

" Не можеш да напуснеш тази игра. Това не е работа, това е пристрастеност. Не мога да върша нищо друго. Аз съм едно улично куче, разбирате ли? Правя това към този момент 55 години. Това е найхубавото нещо, което в миналото ми се е случвало ", съобщи музикантът, представен от БГНЕС. Озбърн назова концертите смисъл на живота си и съобщи, че има намерение да излезе на сцената, макар влошеното си здраве. В началото на годината рокаджията разгласи края на музикалната си кариера. Според изпълнителя повода е проблем с гръбначния дирек. Той анулира всички свои концерти и благодари на почитателите за разбирането.

Ози Озбърн стартира музикалната си кариера през 1968 година в групата " Black Sabbath “. В началото на 80-те години на предишния век стартира соловата си кариера с албума " Blizzard of Ozz ". За малко повече от четиридесет години изпълнителят е издал 13 албума, последният от които е " Patient Number 9 ", излязъл предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР