Лидерът на партия Воля Веселин Марешки преспа, премисли и вече

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки преспа, премисли и вече
Коментари Харесай

Марешки премисли: Сега бил моментът за ВНС |

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки преспа, премисли и към този момент желае привикване на Велико национално заседание. Това стана ясно от негово присъединяване пред Българска национална телевизия.

Само преди няколко дни фарма-политикът бе безапелационен, че в предлагането на ГЕРБ за Велико народно събрание няма нищо свястно. 

Сега е моментът за свикването на Велико национално заседание, сподели Марешки.

Според него обаче измененията не би трябвало да засягат броя на депутатите, а да бъде признат законопроект за напълно мажоритарни избори и да бъде неразрешено на всички, които сега са на политически постове, още веднъж да бъдат избирани за депутати и министри.

" В края на мандата, може би и в тази напрегната конюнктура, в която и всички споделят " нова конституция, Велико народно събрание, може би е най-хубавото време, само че не, с цел да бъде понижен броят на народните представители. Аз мисля, че българите не се интересуват от количеството народни представители, а се интересуват от качеството. Защото, в случай че през днешния ден създадем Велико народно събрание и изберем 120 негодници и на следващия ден страната се срине още по-тежко, след това ще вършим Велико народно събрание, с цел да изберем 360 народни представители ", сподели Марешки пред публичната телевизия.

Той дефинира блокадите на протестиращите като " извращения " и настоя институциите да си свършат работата, с цел да не разрешават блокирането на кръстовища.

Марешки също по този начин изиска да бъде потърсена наказателна отговорност на Мая Манолова, Румен Радев, Христо Иванов и " Отровното трио ", защото счита, че те настройват хората едни против други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР