Лидерът на партия АБВ Румен Петков призова днес плевенчани да

...
Лидерът на партия АБВ Румен Петков призова днес плевенчани да
Коментари Харесай

Румен Петков призова плевенчани да подкрепят Георг Спартански на балотажа в Плевен

Лидерът на партия АБВ Румен Петков прикани през днешния ден плевенчани да поддържат на кметския балотаж в Плевен досегашния градоначалник Георг Спартански в " надпреварата " с претендента на ГЕРБ Мирослав Петров.
Според Петков в първия си мандат Спартански в доста сложни условия е направил много неща за община Плевен – несъмнено, с поддръжката и с сериозни бележки от общинските съветници на АБВ в локалния парламент.
Градоначалникът е посочил, че общинските каузи могат да се ръководят обществено и в разговор с жителите и че не се поддава на конюнктурата.
„ ГЕРБ и министър председателят Борисов демонстрираха в последните години, че ненавиждат Плевен. Няма интервал от историята на града ни от Освобождението ни от турско иго, както в този момент Плевен да е бил в такава груба степен третиран от държавното управление.
Никога не сме били обичани, само че отношението, което го има през днешния ден, е цинична насмешка. Аз съм уверен, че всички плевналии, които имат достолепие и гръбнак, ще излязат в неделя и ще поддържат господин Спартански “, съобщи Румен Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР