Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за оградата по границата с Турция

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за занемареност във връзка с оградата по границата с Турция.

В " Денят стартира с Георги Любенов " Симеонов съобщи, че зад рецензиите против оборудването се крие опит за прикриване на закононарушение по работа, а точно - занемареност и несъблюдение на отговорностите по поддръжка на преградата. Според водачът на НФБС отговорност за положението на оборудването носят президентът Румен Радев и някогашният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

" Не мога да понасям хора, които не са стъпили там, някакви палячовци, да приказват, че това било плет или стобор и то с политически цели. Ами извинявайте, но с това оборудване България би трябвало да се гордее. Това е достижение, което ми е коствало години и доста нерви. България би трябвало да се гордее с оградата и да я поддържа, тъй като външни водачи идваха и се възхищаваха и цъкаха с език каква постоянна бариера имаме против евентуалната мигрантска вълна ", съобщи Симеонов.

По мотив убийството на младши контрольор Петър Бъчваров той разяснява, че не е правилно, че е стреляно от Турция, тъй като оградата е издигната на стотици метри във вътрешността в територията на България и затова, убийците на граничния служител на реда са се намирали на наша територия, когато са произвели изстрелите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР