Лидерът на НФСБ Валери Симеонов на този етап няма да

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов на този етап няма да
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви, че няма да подава оставка и нарече протеста днес тюрлю гювеч

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов на този стадий няма да подава оставка. " Утре в 10 ч. е обявен контрапротест в отбрана на моята скромна персона  пред Министерския съвет. Благодаря на доста органицации, които ме поддържаха. Но аз ги апелирам да не го организират този митинг ", сподели той.

В 14,30 ч. следва съдружен съвет на " Обединените патриоти ", след който ще стане ясно и дали ще има някакви промени в организацията.

Симеонов разгласи, че не е сюрпризиран от желаната му оставка от Волен Сидеров, само че не мисли да я подава-

Лидерът на НФСБ призна също, че няма да позволява да му се месят " нито отляво, нито одясно, нито от горната страна, нито изпод ". Категоричен, че застава зад личното си мнение.

" Не мисля, че моята фигура е кой знае какъв брой значима и не считам, че моята оставка ще бъде решаваща за стабилността на държавното управление ", сподели той и добави, че не се е чувал от през вчерашния ден до през днешния ден нито с премиера Бойко Борисов, нито с сътрудниците си от обединението " Обединени патриоти ".

Накрая той бе принуден да разяснява днешния митинг, на който бе поискана оставката му, а той с усмивка го назова " тюрлю гювеч ".

Симеонов сподели също, че преди минути в два уеб страницата е изтегла подправена информация с изявление, обещано от неговия наследник. " Такова изказване не е давано и адвокатската фирма ми ще открие кои са уеб страниците, с цел да ги съди ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР