Лидерът на Маями Хийт Джими Бътлър не е загубил увереност

...
Лидерът на Маями Хийт Джими Бътлър не е загубил увереност
Коментари Харесай

Джими Бътлър: Знаем, че ще спечелим следващия мач

Лидерът на Маями Хийт Джими Бътлър не е изгубил убеденост в качествата на своя тим и счита, че отборът му ще завоюва идващия мач с Бостън Селтикс и ще затвори серията в шест дуела. “Келтите ” понижиха изоставането си до 2-3 победи, откакто завоюваха със 110:97 като домакини през миналата нощ, и по този начин сложиха напрегнат “горещите ” преди основния шести мач във Флорида.
 Бостън отхвърли да се съобщи и редуцира изоставането си в серията против Маями Бостън отхвърли да се съобщи и редуцира изоставането си в серията против Маями
“Просто би трябвало да играем по-добре и да започваме мачовете по по-добър метод, с цел да задаваме темпото още през цялото време и да вършим дуела по-труден за тях. Оставаме позитивно настроени, тъй като знаем, че можем и ще спечелим серията. Трябва да го създадем у дома в идващия мач. В последните две срещи не изглеждахме на себе си. Спряхме да играем отбрана, тъй като не вкарвахме стрелбите, които искахме да вкарваме. Това обаче е елементарно за корекция. Ще се наложи да играем надалеч по-здраво още през цялото време и ще би трябвало да бъдем непрекъснати. Знаем, че ще спечелим идващия мач ”, съобщи изрично Бътлър.

Мач №6 от финалната серия на Източната конференция ще се организира в събота заран от 3:30 часа българско време в Маями. Нито един тим в историята на НБА не е успявал да обърне серия от 0-3 победи в плейофите.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР