Лидерът на култ, който твърди, че е Исус, е арестуван

...
Лидерът на култ, който твърди, че е Исус, е арестуван
Коментари Харесай

Лидерът на култ, който твърди, че е Исус, е арестуван в Русия

Лидерът на фетиш, който твърди, че е Исус, е задържан в Русия … При огромна познавач интервенция тази седмица е включена въоръжена полицейска част, с цел да арестува водача на актуален фетиш (Zona666.com).



Висарион е добре прочут нравствен лидер в Русия Сергей Тороп, който в миналото е бил пътен офицер, само че който в този момент носи името Висарион, твърди, че откакто е изгубил работата си през 1989 година е претърпял „ събуждане “. Сега има хиляди почитатели, които имат вяра, че той е прероденият Исус.



Култът му, който е прочут като Църквата на Последния завет, се намира в региона на Красноярск, в Сибир, където неговите почитатели живеят в отдалечени махали и села. Тороп споделя: “Аз не съм Бог. И е неточност да виждаме Исус като Бог. Но, аз съм живата дума на Бог татко. Всичко, което Бог желае да каже го споделя посредством мен. ” Обаче съветските управляващи в никакъв случай не са били негови „ почитатели “. Вместо това, афишират неговия фетиш за “незаконна религиозна организация ”. Обвиняват го както в изнудване за пари, по този начин и в подлагане на почитателите си на прочувствено принуждение. Четете още: Адвокат на вещици желае да бъдат помилвани след повече от 450 г. Нещата стигат до своята кулминационна точка тази седмица, когато е извършена огромна познавач интервенция с присъединяване на хеликоптери и въоръжени офицери, които нахлуват в региона и арестуват както Висарион, по този начин и двамата му висши помощници. В интервенцията са взели участие чиновници от съветската работа за сигурност на ФСБ, както и полицията.



За последно Висарион е забелязан да бъде воден до хеликоптер от маскирани бойци. Какво тъкмо ще се случи с него в този момент, следва да разберем …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР