Лидерът на Изправи се България“ Мая Манолова проведе протестна акция

...
Лидерът на Изправи се България“ Мая Манолова проведе протестна акция
Коментари Харесай

Напрежение - заплашват Манолова! Причината

Лидерът на „ Изправи се България “ Мая Манолова организира протестна акция дружно с деятели от партията пред постройката на Булгаргаз в София под надпис: „ Залепи фактура за безценен газ пред Булгаргаз “.

" Вчера получих заплашително предизвестие да спра да приказвам за газовите далавери, осъществени през медиатори. Съобщението, предадено ми през познати, беше да спрем да вършим разкрития по тематиката. Казвам на всички, които се изкушават да ни затварят устата, че това няма по какъв начин да стане. За разлика от някогашния зам.-министър на земеделието на Продължаваме промяната Иван Христанов, ние няма да желаеме защита и няма да ревем. И по-страшни са ни плашили. Ще продължим да споделяме истината и да разобличаваме далаверите с газа, които ощетяват жителите и бизнеса ", сподели тя пред публицисти.

По време на протестната акция тя и сътрудниците й залепиха платените от сдружението фактури на медиатори за доставка на газ, който е по-скъп с 50 – 60 лв., от този, който бихме получавали по контракта с „ Газпром “ и газов хъб „ Балкан “. 

„ Чака ни студена и гладна зима. Една от аргументите за извънредно високата инфлация у нас е скъпия газ. Ръководството на „ Булгаргаз “ не се тормози от тези контракти и продължава да си ги подписва. Вместо да извади цялата истина за оскъпяването на доставките, служебното държавно управление наля още 800 милиона лв. в сдружението. Вероятно с тях, ще се заметат следите от газовите далавери “, аргументира се Мая Манолова.

Активисти на „ Изправи се България “ залепиха и фотография на Асен Василев и Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “, тъй като по думите им те носят директна отговорност, както за назначението на управлението на „ Булгаргаз “, само че и тъй като не реализираха системност на доставките на синьо гориво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР