Лидерът на ИТН Слави Трифонов ще води кандидат-депутатската листа на

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов ще води кандидат-депутатската листа на
Коментари Харесай

Политически сюрприз! Спуснаха Слави Трифонов да води кандидат-депутатската листа на ИТН в Пиринско

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов ще води кандидат-депутатската листа на партията в Пиринско, това стана ясно през днешния ден, откакто публично от партията оповестиха водачите си. Втора в листата им за Благоевградска област е Петя Димитрова от Перник.

Кандидат -депутатът на трето място еСтанислав Богдански, непрекъснат участник в изборната конкуренция от началото на съществуването на Има Такъв Народ. Последното, 14-то място, е отредено за благоевградчанина Данаил Николов, изпълняващ функционалностите на регионален водач.

Изненадващо е водачеството на Слави Трифонов в 1 МИР-Благоевград, мненията са, че той би стоял добре като лидер на листа в родния си град Плевен, а не в Пиринско, район, с който няма нищо общо. От партията обаче, евентуално се надяват, Трифонов да успее да даде подтик на нова вълна от гласоподаватели, да възроди разпадналите се структури в района и да стимулира почитателите си, разчитайки на известността и славата си като щоумен.Но Трифонов не познава спецификата на Пиринско и ще му бъде извънредно мъчно да изправи партията на крайници, след пагубните им резултати в последните няколко избора.

Има Такъв Народ бяха в апогея си по времето на регионалния водач Илко Стоянов, който съвсем година преди победните им избори работеше, с цел да построява партийни структури, съумя да овладее еуфорията на масите, родена от жаждата за смяна, и положителният им резултат не закъсня. Има Такъв Народ бяха водеща партия в региона, а Илко Стоянов стана единственият им кмет в страната.

След като, Стоянов пое ръководството на Благоевград, той като че ли загърби политическите си пристрастия и стана кмет на всички градани,без разлика на политическата им принадлежност,структурите на Има Такъв Народ една по една започнаха да се разрушават.

Партията напуснаха емблематични имена, работили извънредно интензивно по времето на Стоянов,които започнаха да разкриват груби задкулисия и разпри в структурите, с което бяха нанесени съществени удари върху престижа на Има Такъв Народ, а отливът на членове и симпатизанти бе забележим.

Последваха изборни загуби и в Благоевградска област все по-малко се приказва за партията, като конкурентен участник в изборната конкуренция.

Слави Трифонов е мощна фигура, извънредно сполучлив шоумен, умее да увлича масите, само че дали ще успее за късото време на предизборната акция да реанимира партията си в региона, е въпрос, чийто отговор ще стане явен на 2 април. Трифонов е лидер и в Стара Загора.

Петър Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР