Лидерът на ИТН Слави Трифонов направи ретроспекция на случващото се

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов направи ретроспекция на случващото се
Коментари Харесай

Слави поздрави политиците с песента Кога зашумят шумите

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов направи ретроспекция на протичащото се в политиката и даже поздрави с ария " Кога шумят шумите ".

Във Фейсбук Трифонов показа:

" Въпросът с достойнството и достолепието е народен, тъй като като нация имаме потребност от образци, които са сложили достойнството и достолепието над всичко. Дори над живота си. Защото би трябвало да имаме персони, с които да се гордеем. Иначе няма да сме нация. И ние ги имаме. Няма да им споделям имената, всички ги знаем.

Много се оправдавам, надали съм аз индивидът, който би трябвало да приказва за тези неща. От друга страна, аз имам това право, тъй като въпросът с достойнството и достолепието е и персонален. Всеки един от нас всекидневно прави доста избори и постоянно в персоналния ни живот всеки един от нас би трябвало да взима решения, непосредствено свързани с възприятието за чест и достолепие. Това, което направи Николай Денков по Националната телевизия оня ден и това, което направи Атанас Атанасов от трибуната на Народното събрание през днешния ден са безспорни доказателства за тоталната липса на чест и достолепие. А това са хора, които би трябвало да имат чест и достолепие, тъй като са обществени персони и носят социална отговорност. А те се държаха унизително и срамно в името на властта и облагите, които носи тя.

Чак мен ме е позор, а в действителност аз нямам нищо общо с тези хора. Имах. Но ги смъкнах от властта и една от аргументите беше тъкмо проблем, обвързван с достойнството и достолепието. Македония. Те бяха подготвени, в действителност подготвени да пропуснат обстоятелството, че поради Македония са измрели 300 000 български воини и това не е европейски проблем, а персонално наш - български. И не може, просто по този начин, по тази тематика да се навеждаш и да пълзиш пред посолствата, единствено тъй като искаш да имаш власт и искаш да те обичат всякакви сбъркани европейски служители. Е, аз пък имах опцията да ги махна по този въпрос и ги махнах. И в този момент като ги виждам по какъв начин се молят на индивида, който арестуваха си мисля, че доста добре съм постъпил.

Един от тези хора ме назова някогашен артист, само че той не знае нищо за нашата обич, на българите към македонските песни. Въобще не ми пука за какъв ме мисли, тъй като всички песни, които пея и съм изпял, ги пея с обич! И в този момент ще ви изпея една такава ария. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР