Лидерът на ИТН Слави Трифонов написа коментар в социалните мрежи

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов написа коментар в социалните мрежи
Коментари Харесай

Слави за министър на Главчев: Сигурно е турист! Може да е и президент на Галактиката

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов написа коментар в обществените мрежи във връзка един от министрите от претендента за длъжностен министър председател Димитът Главчев. Става дума за предлагането на Евтим Милошев за длъжностен министър на туризма.
По думите на Трифонов той може да бъде „ президент на Галактиката “. Ето какво написа Трифонов в персоналния си фейсбук профил:
Слушайки мненията за новото служебно държавно управление, с голяма изненада открих, че моето име участва като човек, който има длъжностен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, откровено ме разсмя.
Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант. Той е работил в телевизионните излъчвания „ Ку-Ку “, „ Каналето “, „ Хъшове “ и малко в „ Шоуто на Слави “.
Аз го махнах от там по справедливи аргументи. Оттогава той няма безусловно нищо общо с всичко, което върша. Ама безусловно нищо общо. Така че умерено може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР