Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изригна с пост

...
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изригна с пост
Коментари Харесай

Слави за големия скандал: Това е чудовищно

Лидерът на "Има подобен народ " Слави Трифонов изригна с пост във Facebook по отношение на информацията, изнесена от ген. Атанас Атанасов, че от началото на годината са били подслушвани опозиционни политици.

Ето какво написа той:

Вчера военачалник Атанас Атанасов, който е съпредседател на „ Демократична България “ и някогашен шеф на някогашната Национална работа „ Сигурност “, съобщи следното пред Българското национално радио:

"32-ма души от "Има подобен народ ", "Демократична България " и "Изправи се! Мутри вън! " са били подслушвани след Нова година, в това число и по време на предизборната акция.

12 от тях са подслушвани от "Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП ". Край на цитата.

А през днешния ден министърът на вътрешните работи Бойко Рашков удостовери казаното от военачалник Атанасов и съобщи пред Нова телевизия, че министър председателят Стефан Янев е бил измежду подслушваните политици.

Не знам дали разбирате какъв брой чудовищна е тази информация?!

Разбира се, незабавно се сещам за аферата „ Уотъргейт “ в Съединени американски щати. Тогава представители на щаба на претендента за президент и настоящ президент на Съединени американски щати - републиканецът Ричърд Никсън, се пробват да инсталират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел „ Уотъргейт “ във Вашингтон.

В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в Съединени американски щати през 1972 година, а ние сме в България, член на Европейски Съюз и НАТО през 2021 година. И за какво е чудовищно всичко това?

Защото демонстрира, че страната не е била ръководена от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са употребявали страната за персоналните си ползи и не са се тормозили изобщо да употребяват силовите служби на страната за персоналните си ползи.

По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала страна - здраве му кажи!

За хората, поръчали и направили това закононарушение, незабавно би трябвало да последва обвиняване, съд и присъда.

Само по този начин ще покажем, че в България към момента има останки от демократична и правова страна.

Всичко това с общи старания може да го изчегъртаме на 11 юли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР