Лидерът на Има Такъв народ Слави Трифонов избра 6 септември

...
Лидерът на Има Такъв народ Слави Трифонов избра 6 септември
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени

Лидерът на " Има Такъв народ " Слави Трифонов избра 6 септември - Деня на Съединението, с цел да отговори на въпросите на своите гласоподаватели и почитатели. Да стартират да ги задават той прикани още при започване на седмицата посредством профила си във фейсбук.

Ето какво още написа тогава Трифонов:

" Взимал съм доста изявленията и съм давал изявленията. Не доста, само че съм давал. Но считам, че най-важното изявление е това, в което вие задавате въпросите, тъй като вашите въпроси са откровени, откровени и значими.

Затова ще ви дам изявление на 6 септември от 18 часа по " Седем-осми Ти Ви " и на страницата ми във фейсбук. Тези от вас, които желаят да ми зададат въпрос във видео-връзка, да ми пишат персонално известие тук, на моята фейсбук страница.

Очаквам с голямо възприятие за отговорност и неспокойствие вашите въпроси ", разгласи преди дни водачът на Има Такъв Народ.



" Слуховете за моята гибел са мощно пресилени " - по този начин отговори Слави Трифонов на първото запитване на сътрудника си Ивайло Вълчев " Жив ли си? Как си? ".

Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР