Лидерът на Има такъв народ с коментар във фейсбук относно

...
Лидерът на Има такъв народ с коментар във фейсбук относно
Коментари Харесай

Трифонов: Мисля си неособено приятни неща за българския политически живот

 Лидерът на " ИТН " с коментар във фейсбук по отношение на регистрацията на празненства си за предстящите парламентарни избори.

Току-що “Има подобен народ " подаде документи за присъединяване в идните избори. За трети път отиваме на избори тази година. Сигурно си мислите не изключително приятни неща за българския политически живот. И аз по този начин. Особено когато го гледах извън. А в този момент го виждам от вътрешната страна и ще ви кажа какво виждам. Българският политически живот е отражение на нашите фантазии, стремежи, планове, мечти, страхове, очаквания, злост, омерзение, присъединяване, отдалеченост и какво ли още не.

Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас. Колкото и банално да звучи, е тъкмо по този начин. В Народното събрание и в българския политически живот има разнообразни хора. И неприятни хора, и положителни хора, и глупави, и умни, и морални, и аморални, като всички нас. Точно колкото могат да се схванат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, тъкмо толкоз могат да се схванат и депутатите в българския парламент. И да споделям, че не е хубаво, то просто си е по този начин, и за това е по-добре нищо да не споделям. Освен това, че върша, каквото зависи от мен и колкото мога. Стремя се да действам вярно и поредно.

А и в последна сметка демокрацията е прелестно нещо, тъй като ориста ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, мощ и триумф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР