Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов написа коментар

...
Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов написа коментар
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори

Лидерът на „ ИТН “ /ИТН/ Слави Трифонов написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка оповестеното от Мария Габриел. Тя постави завършек на договарянията и разгласи, че ГЕРБ няма да поддържа втория мандат и отиваме на нови предварителни парламентарни избори . Публикуваме коментара на Слави Трифонов без редакторска интервенция:

„ След поредност от безумни, глупави и унизителни обрати, през днешния ден стана ясно, че най-вероятно, разумно и с облекчение отиваме на избори.

Защото Мария Габриел, на конференция сподели, че отдръпва кандидатурата си за министър председател и отиваме на избори.

Следващият мандат ще отиде в ПП/ДБ. Тях, изцяло разумно, никой няма да ги поддържа. Третият мандат, в който и да отиде – той ще го върне и по този начин, напълно вярно, отиваме на избори.

Да, има хора, на които това не им харесва, само че уважаеми другари това са хора, които се опасяват от избори, което напълно разумно значи, че се опасяват от демокрацията.

Защото, който и от тези хора да питате: „ за какво се опасява от избори “, той ще избълва един куп неистини, само че в действителност, той се опасява от резултата от тези избори, а в действителност – няма никакво значение дали се опасява, или не се опасява, тъй като по този начин или другояче си отпътува.

И по този начин, най-сетне, тази мъка завърши и забележете, тя не беше обидна единствено за участниците, а беше най-много обидна за хората, които с изключение на наблюдаващи са и гласоподаватели.

Тоест, уважаеми хора, български жители, безусловно съм сигурен, че вие заслужавате почитание, признателност и най-много заслужавате напълно друга политическа класа, която в този момент се надявам да си изберете на идващите избори. Гласувайте с разсъдък, бъдете умни, с цел да бъдете мощни.

Вие сте на ход! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР