Лидерът на Има такъв народ атакува премиера заради Шенген.Изцяло споделям

...
Лидерът на Има такъв народ атакува премиера заради Шенген.Изцяло споделям
Коментари Харесай

Слави Трифонов подкрепи Балабанов за оставката: И Еврозоната ще остане във въздуха

Лидерът на " ИТН " нападна премиера поради Шенген.

" Изцяло споделям мнението на Станислав Балабанов във връзка изказването на министър-председателя акад. Денков, че март месец ще ни одобряват в Шенген по въздух и вода. Предлагам ви да го прочетете и вие ", написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във Фейсбук. 

Ето целия текст към обявата:

" Цял ден виждам по какъв начин подвластните и наведени медии отразяват с екстаз думите на този, който назовават учен, но не тъкмо, и министър председател, но не тъкмо, този бе…Денков. Та, този Денков хвали самичък себе си и сякаш желае да излъже самия себе си, а посредством себе си и всички нас, че, видите ли, сме постигнали голям триумф - ще ни одобряват в Шенген по въздух и вода от март 2024 година Били се разбрали! Г-н Денков, вие въобще разбрахте ли каква беше задачата на България? Ако не сте разбрали, ще я повторя!

Като пълноправни членове на Европейски Съюз разумно беше да станем и пълноправни членове на Шенген, като пътуваме безпроблемно по суша - без граници и без километрични опашки от тирове и бусове, които да стоят със седмици, без да могат да се придвижват. За страдание, действителността е такава. Границите по суша остават, а вашите неистини остават в публикациите на тихите и комфортни основни редактори. Истината е, че досега вашето ръководство е въздух под налягане. Защото и Шенген е по въздух, и бюджетът ви е цялостен въздух, а и Еврозоната ще остане там - някъде във въздуха. С въздухари на власт - толкоз! Оставка! ".

bgonair.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР