Лидерът на Хизбула предупреди, че Израел ще бъде въвлечен при

...
Лидерът на Хизбула предупреди, че Израел ще бъде въвлечен при
Коментари Харесай

Хизбула: Израел ще бъде заличен при война между САЩ и Иран

Лидерът на " Хизбула " предизвести, че Израел ще бъде замесен при всяка война сред Съединени американски щати и Иран и може да бъде " премахнат " при подобен спор , написа " Таймс ъв Израел ".

" Иран има качествата да бомбардира Израел със жестокост и мощ ", разгласи Хасан Насрала в изявление за телевизия " Ал Манар ".
 Англия изпраща втори военен транспортен съд в Персийския залив за въздържане на Иран
Англия изпраща втори военен транспортен съд в Персийския залив за въздържане на Иран

Разрушителят HMS Duncan, който по принцип би трябвало да бъде ситуиран в района, само че не толкоз скоро

" Когато американците схванат, че тази война може да заличи Израел , те ще се замислят ", счита той.

Насрала направи мненията на фона на напрежението сред Ислямската република и Съединени американски щати. Той приказва след решението на Камарата на представителите на Съединени американски щати да ограничи опциите на президента Доналд Тръмп да стартира война против Ислямската република без разрешението на Конгреса. Демократите се притесняват, че ястребите в Белия дом могат да тласнат страната към ненужна война.
 Иран настоя западните сили да се махат от Близкия изток
Иран настоя западните сили да се махат от Близкия изток

" Това е рискова игра и има последици "

Не е ясно дали Насрала има поради арсенала от далекобойни ракети на Ислямската република или десетките хиляди ракети и снаряди, които Техеран е дал на ливанската формация.

Насрала разяснява, че организацията доста е подобрила военните си благоприятни условия от войната през 2006 година

" Нашите оръжия са развити като качество и количество, имаме прецизни ракети и безпилотни самолети ", сподели той пред медията в изявление във връзка 13 година от началото на войната.

Насрала държеше карта на Израел и уточни стратегически цели, които " Хизбула " може да удари, в това число летище " Бен Гурион ", оръжейни хранилища, пристанището в Ашдод, фабрики и други Той твърди също, че ракетите им могат да ударят и южния израелски град Ейлат на Червено море. По думите му " Хизбула " се е сдобила и с противовъздушна защита.
 Иран видя блян на Англия за утежняване на връзките с Техеран
Иран видя блян на Англия за утежняване на връзките с Техеран

" Обвиненията на Англия по адрес на Иран са безпочвени "

Насрала е убеден, че скоро няма да има война с еврейската страна , тъй като Израел се опасява от последствията. Според него районни играчи работят за попречване на война сред Съединени американски щати и Иран . Той е на мнение, че Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства нямат интерес от спор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР