Лидерът на ГЕРБ зашемети електората само три седмици преди местните

...
Лидерът на ГЕРБ зашемети електората само три седмици преди местните
Коментари Харесай

Денков откри формулата на управлението, праща я на Борисов за съгласуване

Лидерът на ГЕРБ зашемети електората единствено три седмици преди локалните избори, като показва неподозирани математически умения. Обяснявайки вероятността да падне актуалният кабинет, прочут с кодовото название “Сглобката ”, Борисов посочи, че “…тя не е елементарна аритметика, не е линейна алгебра, не е тригонометрия, не е стереометрия ”. 

И посочи, че е държал изпити и има шестица по висша математика.

Това граничещо до езотериката признание докарало съвсем до полуда настоящия министър-председател учен Николай Денков, който е физикохимик по обучение (а физикохимията е 90% висша математика). 

В безсънна нощ, до момента в който си скубе академичната коса над сложните и даже невъзможни за разрешаване рецесии с локален и международен адрес, изтъкнатият академик стигнал до засукано математическо уравнение, в което са взети поради всички значими фактори към сегашния миг, като:
8,5% годишна инфлация и Еврозона;108% растеж на мигрантите и Шенген;1,6 милиарда от Европейски Съюз и загуба на десетки хиляди работни места около затварянето на въглищните централи в страната;2 милиарда лв. облага на банките и невижданите 933 лв. минимална работна заплата от догодина;поскъпването на газа и пукотевиците на територията на страната Израел;недоволството на Украйна поради същите пукотевици;ще спипа ли ДАНС всички сътрудници на Москва, Хисбула и Хамас у нас;7 милиона вписани гласоподаватели при 6,5 милиона души население, преизчислени с коефициент, отразяващ острата демографска криза;ротации, дерогации, разновидности, пермутации и комбинации, които ще се явят в края на месеца след локалните избори или някъде при започване на март; тук в уравнението изскача и променливата Mg, която някои разчитат като Мария Габриел;поправки в Конституцията на ръба на закона, избор на нов народен празник, нов основен прокурор и така нататък
След като три пъти ревизирал дали Меркурий инцидентно не е назадничав, ученият Денков изпратил комплицираното уравнение за координиране с сътрудника си Борисов.

Направо не е за поверие за какво е на подобен хал страната при съществуването на такива изтъкнати учени…

Може би тъй като досега нещата са оставяни в ръцете на социолози, политолози, астролози, съветници в политическите кабинети на министрите, таксиметрови водачи и други отявлени шмекери.

А на картинката горе е страховитото уравнение на Шрьодингер, което е основополагащо за квантовата механика. Злите езици разправят, че единствено трима души в света са в положение да го решат, двама от тях към този момент покойници. При всички положения решаването на уравнението е извънредно мъчно и нормално се прави единствено с доближена цифрова акуратност.

Но даже то наподобява фасулска работа спрямо кашата, която се пробват да разрешат хора, които сами са забъркали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР