Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че
Коментари Харесай

Борисов за Балкански поток: Нямам притеснения, горд съм с този проект

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов съобщи, че няма терзания, а се гордее с това, че е запазил България на газовата карта с плана " Балкански поток ". По думите му това е единственото печелившо дружество в България.

Пред публицисти в коридорите Борисов дефинира като нелепости изказванията, че е скрил пътната карта за " Балкански поток ".

" За да тече газ за Турция, Гърция, за Украйна, за Сърбия, за Унгария, за Северна Македония, се дължи единствено с помощта на нас. В Белия дом президентът на Съединени американски щати ми сподели - насърчавам те да направиш " Балкански поток ", посочи водачът на ГЕРБ.

Припомняме, че преди няколко дни изгубената " Пътна карта " за градежа на " Турски поток " през България се появи от хакнат имейл от украински хакери, възложен на група Bg Elves и " Боец ".Течът на данни е от хакнати имейл на Евгений Зобнин, помощник на съветския народен представител Александър Бабаков. Пощата на Бабаков също бе хакната и част от изтеклите документи от нея бяха оповестени през септември предходната година. Тогава Софийската градска прокуратура (СГП) заяви, че ревизира обществени данни за " нерегламентирано договаряне " за изпълнителите на градежа на газопровода " Турски поток ". Досега няма данни какви са резултатите от разпоредената инспекция.

На този стадий няма удостоверение дали документът е достоверен, само че данните от него съответстват с известни към този момент обстоятелства - че още през 2017 година, доста преди формалните процедури по градежа, всичко е било следено от Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР