Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред симпатизанти в Ямбол,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред симпатизанти в Ямбол,
Коментари Харесай

Борисов: Правителство с третия мандат е добре за ГЕРБ, но е лошо за България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред симпатизанти в Ямбол, че решението на рецесиите в страната е бързи избори и устойчиво ръководство.

" За партията, в случай че създадат държавно управление, е най-хубавото, което може да се случи. За страната най-лошото, което може да се случи, е да продължат. Така че, каквото и решение да вземат с третия мандат - в единя случай е добре за партията, в другия е неприятно за страната. ", разяснява Борисов.



Борисов разяснява икономическите данни и изказванията за рекорден напредък на индустриалното произвеждане. Той акцентира, че не става дума за действителен растеж, който да бъде от изгода на бизнеса и жителите, а за растеж на износа на оръжия поради войната на Русия против Украйна. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че сега изнасяме продукция, създадена на ишлеме, с което се доближаваме до страните от Третия свят.

“Аз три пъти изваждам страната от рецесии – гръцка, миграционна, Covid. Но и ние имаме душа. Промяната ни нанесе повече вреди, в сравнение с Covid рецесията “, съобщи Борисов.

Според него Политическа партия не желаят да ръководят, тъй като няма от кое място да докарат природен газ. „ Политическа партия не желаят държавно управление, те бягат “, сподели водачът на ГЕРБ и добави, че даже президентът Радев също не бърза със длъжностен кабинет и желае партиите да се схванат, тъй като схваща какво тежко завещание желаят да му остават Петков и Василев.

“Заклел съм се хиляди пъти, че в никакъв случай не съм имал кюлчета. Но тъй като до момента в който Лена и Кирил Петков не кажат, че не са били те в оня апартамент за обич, ще забраня да ми задават един и същи въпрос към 100 хиляди пъти. Изведнъж - има ли парапет или няма. Само кажете, че не сте били вие. И ние ще спрем да питаме ", разяснява Борисов.

“Щастлива събота, щастливи сметки, щастлива Промяна… и хуморът свърши “, приключи най-после Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР