Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вероятно е объркан от своите

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вероятно е объркан от своите
Коментари Харесай

Денков: Борисов не говори за това, за което си мисли, че говори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов евентуално е комплициран от своите съветници. Това позволи министър председателят Николай Денков, откакто преди ден Борисов заплаши да отдръпна поддръжката си за кабинета поради процедура по проекта за възобновяване. Тогава водачът на ГЕРБ обясни на сътрудниците си и, че политиката е математика и би трябвало да можеш да събираш до 121 поради идния в края на седмицата избор на съмнение към кабинета.

" Когато бъде чут какво споделя, излиза наяве, че той не приказва за това, което си мисли, че приказва ", сподели Денков по адрес на Бойко Борисов. Според премиера в действителност Борисов желае прекъсването на процедура, която е оповестена единствено за публично разискване и това е направено тъкмо, с цел да се изчистят забележките.

Денков изрази убеденост, че държавното управление му ще оцелее при вота на съмнение.

" Правителството работи за интереса на България. Ако някой не желае да взе участие в това, може и да обърка математиката, само че това е напълно друга задача ", съобщи Денков във връзка уроците на Борисов по математика и събиране до 121.

" Би било извънредно неуместно някой да не поддържа държавното управление ", сподели още Денков.

Премиерът още веднъж акцентира, че държавното управление няма да изтегли териториалните проекти от Брюксел, както упорстват протестиращите миньори. Все още обаче проектите могат да се трансформират, добави той. " Плановете не затварят мини и тецове ", безапелационен бе Денков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР