Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вдигна мерника на спортния министър

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вдигна мерника на спортния министър
Коментари Харесай

Борисов вдигна мерника на спортния министър. Кой ще си ходи?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подвигна мерника на спортния министър и още членове на кабинета. Ден по-рано в Хасково Борисов разгласи, че министрите, които не работят ще бъдат заменени при ротацията.

" Има цели браншове, в които, в случай че ви изпитам в този момент, няма да знаете името на министъра ", провокира Борисов публицистите в Народното събрание. И ги попита кой е министърът на спорта. Изненада се и се разсмя, когато получи правилен отговор – Димитър Илиев.
-->
На сериозния въпрос за какво хората не знаят имената на министрите, водачът на ГЕРБ отговори: „ Защото не работят ”.

Къде са инфраструктурните планове - игрища, зали, физкултурни салони, финансиране на федерации, попита той.

Щом блокадите на Автомагистрала „ Тракия ” остават, макар подписаното и гласувано съглашение с енергетиците, очевидно има някакво съмнение, разяснява Бойко Борисов.

„ В момента имаме една доста мощна работеща законодателна власт. Всичко, което се е случило с Украйна мина първо през Народното събрание. В енергетиката по същия метод, за правосъдната промяна също ”, разясни Бойко Борисов.

 „ Ще подкрепим държавното управление в зала, само че не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Именно за това съм сериозен, с цел да се употребява времето и да работим още по-добре ”, добави Борисов.

По думите му, в случай че работи добре, държавното управление може да изкара цялостен мандат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР