Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след изборите,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след изборите,
Коментари Харесай

Борисов с първи коментар: Ако сме втори, значи има машинации

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след изборите, които все още подреждат партията му. 

Той благодари на симпатизантите на ГЕРБ, които " гласоподаваха при този тормоз и принуждение върху тях от администрацията на Радев ".

Най-ниската изборна интензивност в историята сподели тоталното несправяне на този кабинет с изборите. В международната история ще влезе по какъв начин една стара жена я гони полиция, а тя яде квитанцията.

" Повтори се сюжетът от предходните избори. Всички социологически организации даваха преднина от 8% на ГЕРБ и в последния миг стартира да се стопява тази преднина. Народът съумя да изгони мутрите от Народното събрание - вместо да идат, те си потеглиха. Това, че влиза " Възраждане " в действителност би трябвало да им приказва доста ", сподели той.

" Истински скърбя сътрудниците Христо Иванов и Атанас Атанасов , тъй като те не заслужават такава орис. Таман се засилят да става нещо от тях и пристигна някой и ги превари. По данни виждам, че са и под Движение за права и свободи ", добави още Бойко Борисов. Според него това, че те не са си подкрепили претендента за президент, демонстрира тежка взаимозависимост и много лъжлива политика по отношение на център-дясно. " Но дето се вика - единствено ми е мъчително за тях. Не доста, само че ми е мъчително ", съобщи още Борисов.

Продължаваме промяната25.7% ГЕРБ23.5% БСП14.5% ДПС10.2% Има подобен народ8% Демократична България6.9% Възраждане4.2%

Той акцентира, че единствено за три месеца " ИТН " е слязла надолу с 10-15%. По думите му това демонстрира какъв брой са чувствителни българите към безотговорността. " Защото всичко това, което и през днешния ден приказват нашите сътрудници, можеше да се направи още на първия мандат ", добави той. 
" Галъп ": " Продължаваме промяната " печели при 85% редом броене
" Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев остава преди всичко след 85% редом броене на гласове. Това съобщи Пър...

Лидерът на ГЕРБ отговори на въпрос дали ще подаде оставка.

" Ние, както виждате, сме си първа политическа мощ. Ако създадат машинациите в чужбина, ще останем втори на фотофиниш . По вашата логичност, знаете ли какъв брой водачи би трябвало да си подадат оставка. Това, че партията ми три пъти под репресии заема първото или на фотофиниш, първо в България но втори в чужбина, знам какъв брой би им било прелестно, само че няма да им доставя това наслаждение ", сподели още Бойко Борисов.

Той акцентира, че ГЕРБ, в случай че са първа политическа мощ, са длъжни да опитат да сформират държавно управление поради своите гласоподаватели.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР