Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова изпълнителната власт да търси

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова изпълнителната власт да търси
Коментари Харесай

Борисов за протестите: Не е толкова страшно, некоалиционните ни партньори още не са свикнали

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани изпълнителната власт да търси разговор с протестиращите зърнопроизводители и изрази удивление, че към момента не е имало среща на изпълнителната власт с тях.

„ А другояче София е привикнала. С месеци стоеше затворен „ Орлов мост “. Не е толкоз ужасно. Нашите некоалиционни сътрудници още не са привикнали с това. Все още не съм чул икономическия министър, откакто и ние сме натиснали тези копчета да станат министри. Да бъдат дейни, да отидат да се срещнат хората и да решат проблемите. Ако има законодателна потребност от нещо, ние сме отсреща, ще съберем подписи, ще го вкараме, още на следващия ден ще го решим “, разгласи Борисов.

„ Аз нямам първокласни коли и първокласни яхти. На европейска дотация съм разчитал преди 10 години, когато купихме комбайн. Всичко останало е на лизинг “, изясни производителят Станислав Стоянов

Той още веднъж отхвърли да каже кой ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

„ И всеки ден да ме питате, няма да ви кажа, тъй като има по-важни неща за мен сега “, посочи водачът на партията.

Борисов разяснява и въпроса с подписването на съдружно съглашение сред неговата партия и „ Продължаваме промяната “: „ То ние от тези динамични събития некоалицията не ни остава време, то към този момент става смешно за хората. Ние по-реална коалиция няма накъде да бъдем. На въпроса дали и Движение за права и свободи е част от обединението той отговори „ На процедура – да “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР