Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна при жителите на разградското

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна при жителите на разградското
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ за некадърността на "Промяната": Една къщичка за птички няма да направят

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде при жителите на разградското село Ясеновец. Местните го посрещнаха с овации. В събота Борисов ще се срещне със симпатизанти в регионалния град, а през днешния ден инспектира издигнатото с пари, отпуснати от държавното управление " Борисов-3 ".

На два пъти са отпуснати целеви средства за селото и с помощта на вас има направени 50 улици в селото, сподели кметът на селото, обръщайки се към Борисов. Благодарение на вас, господин Борисов, имаме улици, имаме детски площадки. Оценяваме вашата помощ. Има и легнали служители на реда, които са построени поради трафика. Благодарение на вас, уличното осветяване бе сменено на 90 на 100 с нови осветителни тела. Ние не ви забравяме, макар тежката политическа конюнктура, обърна се още кметът на експремиера.

Тежко е да управляваш, да правиш пътища. Идвали сме с джипка да забележим какво е тук. Толкова ги дразнеше тази джипка, че в този момент не слизат от нея. Една година се возят единствено на нея, ще я счупят и нея, сподели Борисов. На хората можеш да им кажеш, че ще създадем всичко допустимо да изпълниш програмата си, в случай че те изберат за кмет. Така че това можеш да поемеш като ангажимент, съобщи водачът на ГЕРБ на кмета.

Трябва да мине времето на безхаберието, с цел да продължи работата. Те една велоалея няма да създадат. Една къщурка за птички няма да създадат. Оставяме ги да си приказват, а от вас желая да сте оптимално толерантни и правилни, отсече той. Мерете си приказките, добави Борисов и изрази убеждението си, че хората ще изберат това, което ще продължи да ги движи района.

 Борисов в село Йонково Борисов в село Йонково Източник: Фейсбук
А нашите пари от джипката, дето приказват, ето ги, те се виждат и хората са удовлетворени, сподели още Борисов. В прилежащото село Йонково кметът съобщи, че улиците са асфалтирани на 100%. Благодарение на вас се е случило това, асфалт има и по пътищата до гробищата. Имаме да вършим читалище, бяхте ни дали обещание 1,5 млн., напомни кметът.

Сега който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме създали доста читалища, музеи и театри, само че никой не го интересува, разяснява Борисов. Получихме чисто нов рейс от министъра на културата по времето на ГЕРБ. Благодаря ви, сподели кметът. Искам от вас приемливост, отговори им Борисов.

Той изрази подозрение дали проектът за възобновяване е в Брюксел, както приказва министър председателят, защото оттова споделили, че удължават периода с 1 месец, с цел да изчакат проектът да дойде. А в Брюксел са високоотговорни хора в Брюксел, съобщи Борисов.
Успех на изборите, пожела Борисов на локалните, които го приветстваха. Експремиерът обиколи магазините в селото и се снима с жителите на селото.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР