Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна на важна среща в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна на важна среща в
Коментари Харесай

Борисов се жалва на Доналд Туск в Любляна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде на значима среща в Любляна. На нея ще участват водачите на Европейската национална партия за Западните България.

" Днес ще вземам участие в Срещата на водачите на ЕНП за Западните Балкани. Форумът се организира в словенската столица Любляна. Още при идването ми разговарях с моя другар Доналд Туск.

Срещата на водачите от ЕНП се провежда от ръководителя на партията Доналд Туск по отношение на идната Среща на върха ЕС-Западни Балкани – проведена взаимно с министър-председателя Янеш Янша в границите на Словенското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Целта на форума е да бъде затвърдена общата и мощна поддръжка на ЕНП за района ", написа той в профила си в обществената мрежа Facebook.

В рамките на форума Бойко Борисов ще организира работни срещи с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез, с ръководителя на ЕНП Доналд Туск.

" В България ще има трети следващи избори. Половин милиард лв. се изхарчиха без никакъв резултат. Провалиха и имунизационния календар. Днес имаме 178 умряли. Благодарение на Европейската комисия България имаше най-хубавите ваксини в целия свят ", разяснява Борисов за Антонио Лопез.

Той добави, че бюджетът е със свръх недостиг. Борисов се надява ГЕРБ да бъде първата политическа мощ, както е и съгласно социологическите организации.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР