Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи създаването на контактна група

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи създаването на контактна група
Коментари Харесай

Борисов предлага контактна група с Радев и служебното правителство

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи основаването на контактна група със служебното държавно управление и с президента Румен Радев на брифинг в централата на партията.

„ Изборите минаха, само че е доста евентуално да се зададат нови. Искам да извършите контактна група и с президента Радев, и със служебното държавно управление, тъй като един проектобюджет в такава конюнктура, неразчетен, зад който не застане ли ясно и служебното държавно управление – ще стане сватбарски бюджет. И вместо да решаваме проблеми, ние ще гасим пожара с бензин, в случай че се вкара популистки бюджет отначало “, съобщи Борисов на брифинг в централата на партията.

 

ГЕРБ ще упорства служебното държавно управление да даде разбор от риска от загуба на средства по Националния проект за възобновяване и резистентност поради огромното забавяне, както и ограничения по какъв начин това може да бъде преодоляно.

Парите по проекта би трябвало да се влеят в модернизацията на стопанската система.

„ Каквото зависи от нашата ПГ ние ще го създадем, макар че част от законите, които са поети като ангажимент, не са безспорни “, сподели Томислав Дончев, имайки поради прибързаната либерализация на пазара на битовите консуматори на ток.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР