Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откри сходство между скандала, свързан

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откри сходство между скандала, свързан
Коментари Харесай

Борисов: Грешно освободих Цветанов, след като Чаталджа не е тема

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откри подобие сред абсурда, обвързван с жилището на някогашния заместник-председател на партията Цветан Цветанов, и случая с продажбата на парцели на улица " Чаталджа " от Асен Василев и Даниел Лорер.

Пред публицисти през днешния ден той се възмути, че медиите не обръщат същото внимание, което бе отделено на " Апартаментгейт " преди години.

" Надявам се многоуважаемите медии, въпреки всичко виждам телевизия и се осведомявам от нея, в сходни проблематики - то бяха живи, умрели, през специалисти, па парцели, па фотоси, па асансьори, с часове и седмици. Сега вашият въпрос увисва във въздуха, тъй като това не съм го видял на никое място. След като за всички тези национални медии това не е тематика ", разяснява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ, който от години има навика да дава насоки на медиите по какъв начин да си правят работата, смята, че публицистите неглижират случая.

" Помните ли тези живи връзки от парцела на Цветанов с какъв брой коства, по какъв начин коства, специалисти? Аз ги помня, тъй като неверно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този метод ще неглижирате сходни проблеми, за какво щях да си предизвиквам това на партията, дето се вика - дясната си ръка да освободя ", добави той.

Според някогашният министър председател имало налице " една видна корупционна скица " в спортното министерство, само че " нито един коментар за това министерство ". По случая обаче има арестуван с рушвет и досъдебно произвеждане тече. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР