Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че свиква национално съвещание

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че свиква национално съвещание
Коментари Харесай

Бойко: Парламентът може да си работи спокойно без нас

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че привиква национално заседание на партията идната сряда - 8 ноември, с цел да реши дали да продължи да поддържа държавното управление. 

След последните дейности на " Продължаваме промяната - Демократична България " Бойко Борисов сподели за по този начин наречената сглобка:

" Тя се е разпаднала, само че не знам за какво, тъй като другото е също доста ужасно, което следва, не ни се желае да го признаем. Тя не работи въобще сега.

Виждам решения на Министерски съвет, които въобще не са съгласувани. Мария Габриел е в Щатите цяла седмица. Те си приказват единствено с Движение за права и свободи - Политическа партия и Демократична България, единствено с Движение за права и свободи. С мен и с моята партия те не си приказват и аз по тази причина споделих, че в сряда ще събера партиите на едно национално заседание.

Парламентът може да си работи умерено без нас. Те си имат към този момент и Българска социалистическа партия, и " Възраждане ", вземат участие си на всички места в обединенията против нас, по този начин, че умерено може да си гласоподават каквото желаят.

Аз ще си запитвам партията по какъв начин да продължим напред. Или би трябвало да се направи по този начин, че да си извършват уговорките, тъй като няма смисъл. Аз го чух и Кирил Петков. Казва: " Ротация няма да има. Ще се прави единствено в случай че ние желаеме ". Защо да чакаме тогава да обираме техните пасиви ".

И по-рано през днешния ден Борисов разяснява тематиката за кабинета и " сглобката " на некоалицията, като сподели, че от ГЕРБ не може да се чака да поддържа плана за бюджет за идната година. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР