Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти в Пловдив,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти в Пловдив,
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ в Пловдив: Оптимист съм, че ще има правителство. Трябва без никакви емоции, без его, да видим къде при кой мандат може това да се случи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред публицисти в Пловдив, че е оптимист, че ще има държавно управление. Оптимист съм, въпреки всичко има и систематични партии, има и политици, които мислят, на този стадий и президентът Радев виждам, че е зает да се направи държавно управление, тъй като другояче цялата тежест ще падне върху него, на зимата в рецесията, съобщи той.
 
Борисов посети стадиона, който сега се построява. " Имаме сделка тук да се играе суперкупата на Европа. Обещали сме на почитателите, би трябвало да се изпипа - почитателите да бъдат строителен контрол и надзор ", съобщи някогашният министър председател. 

 И продължи: " Да пристигна, който и да било министър председател и да каже какво е направил. Две години имате ли околовръстно? Две години нула! ".
 
Лидерът на ГЕРБ с паника съобщи, че светът върви към война. " А ние си приказваме, че ще вършим тунел. Наслушахме се 2 години на лъжи- автомагистрали, мостове. Кирил Петков е последният, който може да приказва за бистрота. Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ. В нашето писмо за среща категорично сме споделили, че желаеме да е обществено всичко. За мен беше значимо двата съюза - европейски и атлантически да бъдат обезпечени със закони ", сподели Борисов.
 
Трябва търпеливо без никакви страсти, без его, да забележим къде при кой мандат може това да се случи, разяснява Борисов. Според него е неуместно да се споделя, че ГЕРБ могат да дадат поддръжка без да влязат в държавно управление. " Ами ние, в случай че ги подкрепим, на другия ден можем да ги свалим. Имате ли потребност от това - не. Асен Василев няма да гласоподава за F-16 и ние ще оттеглим поддръжката за държавно управление и те ще паднат. Ние не сме Слави Трифонов и като се хващаме за нещо, се хващаме устойчиво ", сподели водачът на ГЕРБ. 
 
На въпрос какво чака от срещата с Политическа партия във вторник, Борисов отговори, че чака най-малкото Политическа партия да кажат по какъв начин си показват точка 13 от техните цели - 3 % недостиг. Той уточни, че сега дефицитът е 6 %. Т.е. би трябвало да режат, а не да дават, добави Борисов.
 
Той настоя за съвещателен съвет при президента, при който да се чуе коя партия би подкрепила в даден мандат другите, с цел да станат 121 гласа. " Да се изговори при Радев кой кого би подкрепил. Убеден съм, че Радев е умен човек и няма да остави страната без държавно управление ".
 
Помолен да разяснява поръчката на " Продължаваме Промяната ", че няма да поддържат първия мандат, Борисов сподели, че ГЕРБ няма да поддържа втория. Значи стават две безсмислени извършения, заключи той.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР