Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отправените обвинения от вътрешния

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отправените обвинения от вътрешния
Коментари Харесай

Борисов отговори на Рашков: Много са притеснени и искат да направят манипулация

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отправените обвинявания от вътрешния министър Бойко Рашков за пазаруване на гласове и за това, че е притежател на банка. „ В момента са доста обезпокоени виждат, че не им се получават нещата и желаят да създадат операция ”, изясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани Рашков да изнесе доказателства, че е притежател на банка, с цел да си потърси правата по правосъден път за клюка. „ Как ще съм притежател на банка, всеки притежател е проверяван от ЕЦБ. Кажете коя е банката, с цел да можем да ви осъдим, с цел да може банката да се отбрани. Като е излязъл да приказва - да каже всичко. Аз банка нямам ”, изясни Борисов, като дефинира изказванието на Рашков като „ върха на наглостта ”.

По думите на Борисов обвиняванията на Рашков за пазаруване на гласове се вършат, с цел да се отклони вниманието на хората от хаоса. „ Той е провокиран от цялостните лечебни заведения, най-лесният метод е този. Това ще върне ли живота, ще имунизира ли ”, попита водачът на ГЕРБ, написа nova.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР