Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отказа си да даде

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отказа си да даде
Коментари Харесай

Борисов гневен: За чужди деца да давам проба - вие давате ли проба за вашите деца? Я, престанете!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отхвърли си да даде ДНК-проба по " Барселонагейт ". Според него въпросът се употребява в интерес на политическите упоритости на досегашния основен прокурор Иван Гешев.

Той уточни, че години наред е бил без имунитет, само че прокуратурата е реагирала едвам в този миг.

Той посочи, че нито е взел участие в свалянето на Иван Гешев, нито в избора на Борислав Сарафов и неговата заместничка Мария Павлова, която до през вчерашния ден беше заместник-министър на правораздаването.

 

„ Нито съм избирал Борислав Сарафов, нито съм го виждал и чувал. Последният път беше по Костинброд, когато ме разпитваха. Не съм взел участие в свалянето на Гешев, нито в избора на Сарафов, нито на неговата заместничка “, сподели той.

„ Ние в действителност не управляваме – ръководят ПП-ДБ. Ще върнем всичко в Народното събрание. Те избраха министри, зам.-министир, сменят организации, всичко – не ни питат. Ако желаят да ни питат, тяхна работа, след осем месеца ще е противоположното. Връщаме се към думите на ПП-ДБ, че желаят да ръководят, а всички комисии ще са наши и на другите партии, с цел да ги направляваме. Председателите ще бъдат от другите партии “, съобщи Борисов.

Той разясни, че задължението им е Кирил Петков да оглави комисията по европейски въпроси.

По мотив думите на Радостин Василев, който нарекъл Борисов „ Зайко Байко “, той отвърна: „ Руди Гела желае да ви притегли вниманието, тъй като е нищожен. Направете инспекция – в случай че изявление не стартира с Бойко Борисов, не е изявление. Ако не се извърнат към Бойко Борисов, не е казано нищо. “

„ ГЕРБ е яка, мощна, единствената партия, направила нещо положително за България в последните години. От времето, когато бях основен секретар, хората ме избират. Оттогава се борим с престъпността и корупцията. София беше кочина – без парк, без фонтан, без метро, рейсовете, торелите и трамваите бяха по-скари от мен. Като министър председател направих най-хубавата инфраструктура. Две години те какво направиха? Хайде да взимаме ДНК от всички деца в София, и на вашите, желаете ли? “ приключи той.

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР