Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас.Около 15 септември

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас.Около 15 септември
Коментари Харесай

Бойко Борисов разкри двама кандидати на ГЕРБ за кметове

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас.

" Около 15 септември ще имаме подготвеност да приказваме за претендентите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас особено си е Димитър Николов ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция. Второто име за идните локални избори, което той уточни, беше това на сегашния кмет на Община Поморие Иван Алексиев.

В града Борисов дойде, с цел да прегледа новата Национална онкологична болница „ Дева Мария “, чието създаване стартира през 2021 година. Проектът се осъществя от притежателя на Университетската многопрофилна болница „ Дева Мария “ - Семир Абумелих, който разкри, че цената му е над 73 млн. лв.. Новата болница ще се разполага на 12 000 квадратни метра разгъната застроена повърхност и ще бъде обвързвана с топла връзка на пет равнища с до момента съществуващата болница „ Дева Мария “.

„ Наша съществена цел е да понижим потока на български пациенти към Турция, Германия и други страни. Разполагаме с най-хубавите български лекари, в това число и такива, които работят в чужбина ", сподели Абумелих, който показа на Борисов главните елементи на новото лечебно заведение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР